2013-01-05 03:44:33• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Mérleg - Érzelmei uralkodnak a józan esze felett

Napi horoszkóp január 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Könnyen veszi a dolgokat, erősnek és legyőzhetetlennek érzi magát. Jó, hogy ez a kisugárzásán is meglátszik. Az emberek szívesen keresik az ön társaságát. Ha a kereskedelemben dolgozik, ma sokat eladhat. A szerelem sem kerüli el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egyetlen mondattal ma tönkretehet mindent, amit eddig felépített óvatos és körültekintő viselkedésével. Hiába, van valami, amit már nem rejtegethet tovább. Hogy ez ne akaratlanul, és szélsőségesen jöjjön ki önből, elébe kell mennie.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Úgy látszik, túlságosan sokat vállalt magára, és ezért a hétvégére teljesen kimerült. A mai napon már kötelező pihennie, különben a végén még eldől, mint egy zsák délután. Egy kis szunyókálás valóban nem ártana.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kellemesen indul a napja, még apróbb munkálkodáshoz is lenne kedve. De ezt csak akkor tegye, ha ez több mint munka: önmegvalósítás, hobbi. A muzsikálás például ilyesmi. Ideje lenne leporolni a gitárját a sarokban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem érdemes ragaszkodni a megszokotthoz, ha abban már csak az emlékek a szépek. De ugyanez igaz a tárgyaira is: ha valami már teljesen javíthatatlan, akkor kár ragaszkodnia hozzá. Ha csak esztétikailag nem éri meg annyira.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Még nem jött rá, hogyan kellene bánnia a pénzzel, ha azt akarja, hogy minden tökéletes legyen. Talán épp ez az ön legnagyobb baja: hogy tökéletességre törekszik. Ha erről képes lemondani, könnyebb lesz.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma az érzelmei uralkodnak a józan esze felett. Nem baj, mert néha ki kell engednie a gőzt a palackból, különben robbanhat. Azért arra ügyeljen, hogy ne mondjon olyat, amit később megbánhat. A bántó kijelentések előtt számoljon legalább tízig magában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Érzelmi zavarok, hangulatingadozások nyugtalanítják a mai napon. Ne vegyen semmit magára, ami nem önt érinti. És ez fordítva is igaz. Néha hajlamos lehet a saját bajait kivetíteni másokra. Ez helytelen, főleg, ha a gyerekeiről van szó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma túlteng önben az alkotási kedv: nincs olyan feladat, amit ne lenne képes megoldani. De van valami, ami igazán izgatja, ami legmélyebb énjéből fakad. A legfontosabb mindig az, amit a lélek üzen. Hallgassa meg!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy régóta elhúzódó kényes ügy végére tehet végre pontot a mai napon. Minden oka megvan hát az elégedettségre, az ünneplésre. Ne feledje el megköszönni a segítséget azoknak, akik hasznára voltak. Ünnepeljen velük!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Talán át kellene gondolnia az anyagi helyzetét. Nem mintha szorongatná valami, de a jövőre nézvést nem ártana némi tartalékot felhalmoznia, vagy érdemes lenne bankot váltania, esetleg a befektetéseit, hiteleit rendeznie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A gyomra ma különösen érzékeny lehet, ezért gondosan válogassa meg az ételeit, és minden falatot rágjon meg jó alaposan. Az érzékenység nemcsak az ételekre, de a szagokra és emberekre is kiterjedhet. Kerülje a kellemetleneket!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: